Laatste kans: fotowedstrijd Bibliotheek de Kempen 

BUDEL – Een aantal weken geleden deed Bibliotheek de Kempen een oproep voor deelnemers aan de fotowedstrijd. Inmiddels zijn er al tientallen prachtige foto’s ingezonden, maar met het mooie weer deze week worden er vast nog meer mooie plaatjes geschoten. Voor de nieuwe bibliotheek in De Borgh is de bibliotheek op zoek naar sprekende foto’s van de Cranendonckse natuur, cultuur en geschiedenis. Uiteindelijk worden er twee winnende foto’s levensgroot verwerkt in het interieur van de nieuwe bibliotheek. Alle specificaties en voorwaarden van de wedstrijd zijn te vinden op www.bibliotheekdekempen.nl of vraag ernaar in de Bibliotheek Budel of Bibliotheek Maarheeze. Het is nog t/m 30 juni mogelijk om foto’s aan te leveren. Hierna zal de eerste selectieronde plaatsvinden. Foto’s mogen via de mail verstuurd worden naar budel@bibliotheekdekempen.nl.