Zie Show live in seizoen 2019-2020

VALKENSWAARD – De nieuwe theaterbrochure is al enkele weken uit en rijk gevuld met vele gepassioneerde en grappige voorstellingen. We kijken met jou vooruit naar een aantal voorstellingen uit het genre ‘show’ in theaterseizoen 2019-2020.

Dit seizoen staan er een aantal spectaculaire voorstellingen op het programma. Zo staat Pepijn Gunneweg met een magisch schouwspel op de planken. Met zijn voorstelling ‘The Great Wonder’ (try out) geeft hij een ode aan de verwondering. Niels Houtepen, filosofisch illusionist, speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Naast deze 2 grote namen krijgt de internetsensatie die iedereen kent van de zwart/witte ongecompliceerde en uiterst grappige slogans RUMAG zijn eigen theatertournee. Je bent als bezoeker hierbij onderdeel van een show waar we samen de grenzen opzoeken van wat kan en wat absoluut niet. Gegarandeerd een hilarische avond.

Eigen productie – 20 Jaar Hofnar

Ter ere van het 20 jaar bestaan van de Hofnar, presenteren 5 jonge talenten uit Valkenswaard de voorstelling ‘Valkenswaard, ons bruisend podium’. Deze zal van 14 t/m 17 mei te zien zijn in Theater De Hofnar. Kaarten reserveren voor een van deze voorstellingen kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u, za 18.30 u – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar 0031 40 2074020.