Toto vervangt Snow Patrol op Bospop 

WEERT  – Snow Patrol heeft bekend gemaakt dat ze hun volledige zomer tournee moeten cancelen door medische redenen. Helaas betekent dit ook dat de show van Snow Patrol op 12 juli op Bospop niet door kan gaan. Ondanks dit vervelende nieuws is Bospop blij direct een waardige vervanger aan te kunnen kondigen. De legendarische Amerikaanse band Toto neemt de headline positie van Snow Patrol over en sluit de eerste dag van Bospop af. Er zijn maar weinig muzikanten die zo sterk hun stempel op de popmuziek hebben gedrukt als de leden van Toto.  Deze zomer gaat TOTO opnieuw op tournee door Europa met headline shows op meerdere festival. De shows staat in het teken van het veertigjarig jubileum van de band en bevatten vele van de bands grootste wereldwijde hits en klassiekers. Bospop vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli en heeft een bijzonder sterke programmering.  Er is een festivalcamping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten, de dagindeling en de kampeermogelijkheden.