Afsluiting werkjaar Markant 

HAMONT-ACHEL – Afgelopen donderdag sloot Markant Hamont haar werkjaar af met een High-Wine bij De Scheuter te Leende. Heerlijke hapjes werden begeleid met een wijntje of mocktail voor zij die geen alcohol drinken. Er werd teruggeblikt op het afgelopen werkjaar. Cultuur is ruim aan bod gekomen: Markant bezocht het diamantmuseum Diva en St Pauluskerk tijdens de daguitstap naar Antwerpen, de tentoonstelling in Pelt, de voorstelling “Ich en ous Ma”, de 2 daagse naar Brugge, de daguitstap naar Düsseldorf  en de Franse chansons avond L’amour c’est fou. Met vrouwendag hebben ze genoten van de diverse optredens in het klooster en de Walburg en ze hebben de randjes opgezocht met Nightwatch. Er waren de bedrijfsbezoeken bij Kempen Airport en Spaas kaarsen. Gita van de Boer zorgde met haar levensverhaal en de Chai tea voor een bijzondere lezing en ook Annick Gavriiliakis gaf een kijk in haar leven van Bond Zonder Naam. Met de lezing Orde op zaken hebben ze het hopelijk weer netjes opgeruimd  en dankzij Ivo Nouwen zijn de verkeersregels weer opgefrist. Verder is er gewandeld, zijn er prachtige kerstbloemstukken gemaakt, werden de filmavonden Monique@themovies druk bezocht en hebben we heerlijk gegeten in Docks Café tijdens de daguitstap naar Antwerpen, in het Landhuys voor het kerstdiner. Op 17 september opent Markant Hamont het nieuwe werkjaar. Hierbij is iedereen van harte welkom. Meer info volgt nog. Voor iedereen een welverdiende vakantie.