Terrasje pikken 

BUDEL – Er was veel animo vorige week woensdag voor de jaarlijkse “terrasjes pikdag” van Zonnebloem Budel. Vijftig gasten hadden zich aangemeld wat ook inhield dat er veel vrijwilligers bij zouden zijn. De groep vlijde zich neer op het terras bij camping in Soerendonk, genaamd Het Wapen van Cranendonck. Het maakt onderdeel uit van recreatiepark Slot Cranendonck, zoals de camping tegenwoordig heet.

Al snel vormden zich diverse groepjes en waren er gezellige onderonsjes. Natuurlijk met koffie en appeltaart en wat drankjes. Heel leuk was het dat enkele dames ontdekten dat ze samen op de lagere school gezeten hadden en elkaar eigenlijk nooit meer gesproken hadden hoewel ze allemaal in Budel waren blijven wonen. En natuurlijk werden herinneringen opgehaald. Na de koffie gingen sommigen een wandelingetje maken en zo kwamen ze terecht bij het “liegbenkske” dat op het park staat. Je mag er gewoon op zitten en liegen is niet verplicht. Wel is zeker dat de Zonnebloemers een leuke middag gehad hadden.