20 Jaar Klimroostreffen Budel

BUDEL – Van 5 tot en met 7 juli organiseert motortoerclub (M.T.C.) De Cityriders voor het 20ste jaar op rij het Klimroostreffen. Ook tijdens dit jubileum is het doel om zoveel mogelijk zijspanrijders, trikers en motorrijders naar Budel te krijgen, om vervolgens op zondag 7 juli een tourrit te maken met mensen met een beperking van stichting De Klimroos in Budel. Vanaf vrijdag 5 juli 14.00 uur is de poort geopend voor iedereen en is kamperen voor motorrijders op het terrein aan de Poelderstraat nabij zwembad de Zuiderpoort te Budel mogelijk. Er zal het hele weekend vanalles te doen zijn voor jong en oud. Voor de kinderen is er een springkussen. En op vrijdagavond wordt deze jubileumeditie van het Klimroostreffen ingezet samen met dj Frank en Bart.  Op zaterdag is er vanaf 20.00 uur live muziek van The Classics Revival Band. Zondagochtend vanaf 9.30 uur stelt iedereen zich op voor de rit. Het startschot wordt gegeven om 10.30 uur en na afloop van de rit krijgen de deelnemers en hun rijders en lekkere lunch aangeboden. De feestmiddag wordt rond 12.30 uur in gang gezet door de Alpenzusjes en De Lawineboys, gevolgd door DJ Frank Groenen en Bart van Steenbergen.  Het Klimroostreffen is beslist een treffen voor iedereen, niet enkel voor motorrijders. Kom dus zeker langs! De entree is gratis. Trikers, zijspanrijders, quadrijders en zeker ook solorijders die zondag de rit mee willen rijden zijn van harte welkom en maken het feest voor onze deelnemers des te groter.De lengte van de rit is 70 kilometer. De verwachte doorkomsttijden van de rit zijn als volgt: vertrek Budel 10.30u, Budel-Schoot 10.35u, Budel-Dorplein 10.40u, Budel Midbuulweg 10.45u, Weert kanaal 10.50u, Boshoven 10.55u, Laar 11.10u, Nederweert 11.20u, Ospel 11.35u, Maarheeze 11.50u, Sterksel 12.05u, Heeze 12.15u, Leende 12.25u, Leenderstrijp 12.35u, Soerendonk 12.45u, Gastel 12.55u, terugkomst Budel 13.00u. De Cityriders zijn blij dit evenement weer te kunnen organiseren mede dankzij de sponsors en vele vrijwilligers. Voor verdere informatie: www.mtcdecityriders.nl