De druivenfamilie Pinot

SOERENDONK – Als ‘druif van de maand’ presenteert wijnbouwer/wijnmaker Henk Aarts op zaterdag 6 juli een gezellige druivenfamilie. Op tafel komen Pinot Blanc, Pinot Gris en Pinot Noir, waarover Henk het nodige zal vertellen maar die je ook na de presentatie kunt proeven op het terras. Heerlijke zomerwijnen uit koele streken waarbij zelfs de rode pinotwijn gekoeld gedronken mag worden. Op 6 juli ben je hartelijk welkom op Wijngoed Zurrick om alles te horen over én te proeven van deze aparte druivenfamilie. Van 14.00 uur tot 17.00 uur is er elk half uur een presentatie. Kom je smaakvoorkeur ontdekken binnen de pinotwijnen. ‘Druif van de maand’ wordt elke eerste zaterdag van de maand gehouden tot en met oktober. Natuurlijk mag je ook een kijkje nemen in de wijngaard waar de druiventrossen zich na de bloei al volop ontwikkelen. De toegang is gratis.

De wijngaard is gelegen aan het karrenspoor de Stallekes in Soerendonk en wordt aangegeven met borden en vlaggen. Inrit van het pad is tussen Zitterd 28-30 (werkplaats autoschadebedrijf Schrurs).