Kennedymars Someren 2019 & ¿Que màs? Fun Orchestra 

BUDEL – Ook dit jaar staat ¿Que màs? Fun Orchestra weer langs de route van de Kennedymars om veel lopers een vaak meer dan broodnodige muzikale oppepper te geven. De Kennedymars, een prestige tocht van 80 km wandelen, is een groot evenement met ca. 2.000 wandelaars. Waarvan niet iedereen de streep haalt… De deelnemers die na 80 km wandelen, na gestart te zijn op zaterdag 6 juli om 20.00 uur, en in de loop van zondag 7 juli in Someren binnenlopen hebben dan ook een wereldprestatie verricht! Het moge duidelijk zijn dat hoe dichter men het einddoel nadert, hoe zwaarder en zwaarder het voor sommigen wordt. En juist daarvoor staat ¿Que màs? Fun Orchestra elk jaar op een plek waar men behoefte heeft aan wat extra ondersteuning. Nieuw dit jaar is dat er tevens op deze plaats een ondersteunende post is. Dus wordt de gezelligheid alleen maar groter. Wil je de lopers ondersteunen, of wil je gewoon een keer komen kijken; kom dan op zondagmorgen 7 juli vanaf 8.00 uur naar de hoek Parallelweg / Michelslaan in Someren Heide.