Nieuwe naam Fiets-Whatsapp-groep: Liller Kakelbon(d)t

ST-HUIBRECHTS-LILLE – Al voor het 11e Fietsweekend togen 14 dames, uit Lille en omstreken, dit jaar naar Arcen in Nederlands Limburg. Gelukkig waren de weergoden de fietsters  gunstiger gezind dan de weersvoorspellingen door het KMI! Met de wind in de rug fietsten de dames op Pinksterzaterdag via het mooie fietsroutenetwerk tot in Broekhuizen bij de Maas. Na de overzet met het veerpont, kwamen de deelnemers aan in het hotel. Op Pinksterzondag leidde de fietstocht naar Venlo. De fietsters konden onderweg volop genieten van de prachtige natuur. In de late namiddag wachtte er nog een verrassing: Indoor minigolf “Glow in the dark” gevolgd door een heerlijk 3-gangendiner.

De dag werd afgeronden met gezelschapsspelen, moppen tappen .. en zelfs poolen! 

De lachspieren hebben het geweten!  Bij de terugrit op Pinkstermaandag maakten de dames een tussenstop in Maarheeze. Na een kop héérlijke koffie (om te wachten tot de regenbui voorbij was) volgde de laatste 20 km naar Lille. Er werd afgesloten in De Kompen, in St. Huibrechts-Lille. Tijdens dit weekend werd er een passende naam voor de Fiets-Whatsapp-groep gezocht. Ieder bedacht een leuke naam. Er werd uiteindelijk gestemd voor ‘Liller Kakelbon(d)t’ gekozen als favoriet. Héél toepasselijk ☺