Jubileumshow Big Band Budel

BUDEL – In 2019 viert Big Band Budel het heuglijke feit dat de band 15 jaar bestaat.

Natuurlijk kan een jubileumjaar niet zonder een jubileumoptreden en dat geeft BBB dan ook  op zaterdag 12 oktober in de splinternieuwe Borgh! Het belooft een gezellige en interessante muzikale avond te worden, met veel afwisseling op het podium. Want BBB heeft tijdens haar bestaan allerlei evenementen georganiseerd, van sinterklaasprojecten voor de kinderen van de basisscholen tot evenementen als ‘Dancing with the Cranendonckstars’ en ‘Singing With A Big Band’. 

Tijdens de jubileumshow laat BBB haar verleden nog eens de revue passeren en daartoe zullen artiesten die in de loop der jaren betrokken waren bij de evenementen van BBB, acte de présence geven. Zo zullen het Budels Gemengd Koor en het zangkoor Experience hun bijdrage leveren en ook de oud- vocalisten Steffi Ras en Stan Rotteveel laten zich weer van hun beste kant horen. Als kwinkslag, maar tevens een herinnering aan de georganiseerde activiteiten, zullen bovendien twee mystery guests hun opwachting maken… Kortom: een jubileumshow om bij te zijn! Noteert u alvast in uw agenda: 12 oktober 2019, 20.00 uur in de Borgh te Budel. Entrée: 10 Euro, maar… dat is inclusief  2 consumpties en hartige hapjes in de pauze!