Schoot Kermis 2019

BUDEL-SCHOOT – Na een jaartje wachten is het weer bijna zo ver. Op het Vogelsplein barst van 13 t/m 16 juli het kermisfeest weer los! Zwieren en zwaaien in de leukste attracties, hossen en klossen op ons gezellige feestplein: Schoot Kermis is genieten voor jong en oud. 

De afgelopen editie was op z’n zachtst gezegd een groot succes en het mooie nieuws is: dit jaar wordt het nóg groter! Op zaterdagavond opent om 19.00 uur de kermis met een ballonnendrop. Honderden ballonnen gevuld met kermismunten zullen naar beneden regenen. Dit jaar een extra net voor de jongere kindjes en dus ook nog meer gratis munten! Later gaan DJ Siem en Baby Blue van de openingsavond een knalfeest maken. Baby Blue behoort tot de top van de coverbands in ons land en de organisatie is dus ook zeer trots dat ze dit jaar het kermispodium betreden!

Zondag is een lange dag, vol met mooie activiteiten. ’s Ochtends begint het al om 11.00 uur met het kermistoepen bij Café de Sport. ‘s Middags kunnen de kinderen van Jong Nederland Budel-Schoot een gratis kermismunt krijgen als ze hun JNBS-kleding aantrekken en worden de winnaars van de kermisknutsel bekend gemaakt. Bij het grote podium vindt een inmiddels beroemd evenement plaats: Fiets Frotten. Vorig jaar kreeg het landelijke media-aandacht bij RTL en dumpert.nl, dus zorg dat je meedoet. Vorm een team van 5 personen en vouw zo snel mogelijk een fiets in een container. De hoofdprijs? 100 consumptiemunten!! Meld je team zo snel mogelijk aan via www.schootkermis.nl.

We kunnen ons voorstellen dat je na dit dagje al behoorlijk uitgeput bent, maar helaas moet je ’s avonds toch nog even door. Op zondagavond kan iedereen namelijk genieten van de heerlijke hitjes van BOnte Carlo! 

Maandagmiddag staat een nieuwe winactie op het programma. Er worden vele verrassende prijzen weggegeven! Dit doen we alleen voor de winnaars van online foto-acties. Hoe dit in zijn werk gaat? Like daarvoor de sociale mediakanalen van Kermis Budel-Schoot. Arjon Oostrom zal ’s avonds zijn lekkere meezingers ten gehore brengen. En alsof dat nog niet genoeg is, komt DJ Siem van deze avond een pareltje maken. 

Op dinsdag kunnen de leerlingen van de Wereldwijzer een kermiscadeautje en gratis ritje komen ophalen. Die avond is het slotfeest en dat kan alleen maar een zeer groot feest worden. Op het podium staan namelijk de soepele heren van Band With Benefits! Zij worden ondersteund door DJ Frank Groenen. Met andere woorden: een waardige afsluiter van hopelijk een heerlijke kermis. Kom dus zeker een kijkje nemen, want Schoot Kermis LEEFT! Op de hoogte blijven? Je kunt alles volgen op Facebook (Kermis Budel-Schoot) en Instagram (schootkermis).