Scouting Kizito op Zomerkamp

SOERENDONK – Zoals gebruikelijk is de eerste week van de zomervakantie voor scouting Kizito de week van het traditionele zomerkamp. De Welpen, Scouts en Explo’s zijn een week op kamp met hun speltak, allemaal naar een andere bestemming. Nadat al het materiaal was geladen en de bagage was ingepakt op vrijdagavond is iedereen op zaterdagochtend vertrokken naar de kamp bestemming. De Welpen zijn naar een scouting labelterrein in Overasselt en de Explo’s naar een scoutingterrein in Baarn. De Scouts gingen dit jaar zelfs naar het buitenland, naar  Dreistegen in Monschau in Duitsland. Bij aankomst is het kamp eerst officieel geopend en is er daarna hard gewerkt om tenten en keukens op te bouwen zodat iedereen gebruik kan maken van de gebruikelijke scouting kampeer luxe. De Bevers, de jongste speltak van Scouting Kizito, zijn al op zomerkamp geweest in het weekend van 21 t/m 23 juni. Ze zijn naar een blokhut in Someren geweest waar ze een zeer geslaagd kamp hebben gehad. Lijkt het jou ook leuk om kinderen te begeleiden bij het spel van Scouting? We zijn op zoek naar begeleiding voor alle leeftijden van onze jeugdleden. Kijk voor meer informatie op www.scoutingkizito.com