Smullen op De Boogurt 

BUDEL – Voor de kinderen die tussen de middag op basisschool De Boogurt hun boterhammen eten, was het vorige week smullen geblazen. De Happertjes, de stichting die het overblijven regelt, had een feestweek georganiseerd. De kinderen hoefden geen lunch mee te nemen want stichting De Happertjes zorgde voor lekkers! 

Op maandag werden de leerlingen getrakteerd op pannenkoeken met schenkstroop of poedersuiker. Een dag later bezorgde Mr. Piepers friet en snacks op school. Afgelopen donderdag stond er een broodje knakworst op het menu. Als klap op de vuurpijl kregen de overblijvers iedere dag een ijsje als toetje. Stichting De Happertjes had gewoontegetrouw geregeld dat er iedere dag een alternatief was voor diegenen die het menu niet lustten of vanwege een allergie niet mocht eten. De feestweek bij het overblijven op De Boogurt is uitgegroeid tot een traditie, die iedere keer op het einde van het schooljaar wordt gehouden. 

Foto De verwennerij van Mr.Piepers, hier samen met zijn dochter op de foto, viel erg in de smaak bij de leerlingen.