Boy Jansen Uitvaartverzorging biedt nieuwe service voor na de uitvaart 

BUDEL – Wij vinden het iedere keer weer bijzonder om het vertrouwen te krijgen mensen bij te staan in wellicht de moeilijkste periode van hun leven. Het afscheid nemen van iemand waar ze veel van hielden. Het geeft een dankbaar gevoel als je iets kan en mag betekenen. Telkens weer besef je hoe belangrijk je werk is, dat het meer is dan even wat dingetjes regelen. In een week tijd bouw je vaak een band op met de nabestaande, je krijgt een kijkje in iemands privé leven. Dat men juist jou het vertrouwen geeft om die persoon te zijn is en blijft heel speciaal.

Graag willen we de nabestaande bedanken voor dit vertrouwen, maar hoe?                                              
Lang hebben we nagedacht over de manier waarop we onze dank en waardering kunnen uiten vorm te geven. Een bloemetje of een flesje wijn is natuurlijk aardig maar eigenlijk willen we iets geven waar men echt iets aan heeft en na lang zoeken hebben we dat gevonden. 
Een aantal weken na de uitvaart komen we altijd nog even langs voor een bakje koffie, gewoon even buurten over hoe het gaat, of we nog iets kunnen betekenen. Wat we dan vaak terug horen is dat men er van staat te kijken hoeveel werk er nog is om alles af te sluiten. 

Vanaf nu bieden wij de nabestaande aan om dit uit handen te nemen. Als blijk van dank regelen wij  alle opzeggingen en contractovernames voor u na een overlijden. Van telefoonabonnement en verzekeringen tot aan social media. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt en houden u per mail op de hoogte van de vorderingen. Het bespaard u vele telefoontjes en mailtjes waardoor u zich vooral kunt richten op de rouwverwerking. Deze service bieden wij u een jaar lang. Mocht u na een paar maanden nog een abonnement tegenkomen waarvan u eigenlijk niet wist dat deze er was, geef het door en wij zeggen hem op. Graag benadrukken we dat we dit doen als blijk van waardering. Om niet alleen voor, maar ook na de uitvaart u van dienst te kunnen zijn. Kortom dit doen we voor u en dus doen we het gratis.

Voor meer informatie over dit onderwerp, voor vragen over onze dienstverlening of voor het melden van een overlijden staan wij 24/7 voor u klaar. U mag ons altijd bellen via 040-711 44 87 of mailen via: info@boyjansenuitvaartverzorging.nl. voor meer informatie over uitvaarten en afscheid nemen, neem eens een kijkje op onze website, www.boyjansenuitvaartverzorging.nl. naast de uitgebreide informatie hebben we ook een inspiratie pagina waar we wekelijks nieuwe artikelen plaatsen.