De wensboom vervult opnieuw een wens

GASTEL – Wat een mooie wens: ik wil met mijn beste vrienden naar de bioscoop om ze te bedanken dat ze altijd voor me klaar staan. Deze wens had Sem vd Kruijs uit Gastel.

Nu, daar kon de wensboom wel wat mee. Er werd contact opgenomen met de bioscoop Gotcha! in Weert en wat bleek; ook zij vonden het een mooie wens. Ze wilden de jongens graag uitnodigen voor de film. Afgelopen woensdag was het zover. De jongens werden hartelijk ontvangen, de keuze in films was groot maar toch was snel beslist welke film het moest worden. Ze kregen van de bioscoop ook nog een lekkere versnapering aangeboden dus dat kon niet meer stuk. Een mooie film, iets lekkers voor onder de film, een ijsje na afloop. Het was een geweldige middag voor de jongens.  Wat een feest om dit voor hen te mogen organiseren, Bioscoop Gotcha! hartelijk dank voor jullie spontane medewerking.