HAC Weekblad week 28 2019

In de dikke HAC van deze week zit ook weer de maandelijkse Wonen in de Grensstreek-bijlage! Naast Wonen-inspiratie ook extra aandacht voor ’t Huys Vastgoed, Rabobank en Javo Toegangstechniek.

Als jullie dit allemaal gelezen hebben, zijn er nog 32 pagina’s over met ander nieuws en publiciteit. Even koppensnellen… Zomerkamp Kizito en Jeugdclubs Budel, Winnaars Wees actief, Shop Sportief, Expo Rieky Kerkhofs, Veggie eten in Pelt, Binnen kijken bij de vernieuwde Borgh, Metamorfose Centrum Budel, Herenboeren de Groote Heide, Fietsfrotten op de kermis in Schoot, alle geslaagden van het Bravo College, Probleem rond kadernota Cranendonck opgelost, nieuwe opzet Gloaze Kooi, alles over de Pool de France, terugblik op Mendig-Budel, sponsoren sv Budel. Coiffure Wendy in Achel, gouden bruiloften Hamont-Achel en Pelt en nog heel veel meer!