Mijl van Mares ontvangt Q-label

MAARHEEZE – Afgelopen maanden is de organisatie van de Mijl van Mares druk bezig geweest om aan alle voorschriften te voldoen zodat de Mijl het prestigieuze Q-label mag dragen. We zijn dan ook erg trots dat de Mijl van het kwaliteitslabel in ontvangst heeft mogen nemen. Hiermee mag de Mijl zich tot de NL TopCriteriums scharen. Het Q-label staat voor organisatorische kwaliteit en algemene veiligheid, in overeenstemming met de reglementen van de KNWU, van de profcriteriums van Nederland. Denk hierbij aan het jaarlijks contracteren van Tour- / Giro- deelnemers, beveiligd afgesloten parcours met veilige oversteekplaatsen, duidelijke begeleiding van alle deelnemers, speciaal opgeleide chauffeurs van volgauto’s, en nog veel meer.  De Mijl van Mares voldoet aan alle voorschriften en zal voor de komende jaren er op toezien dat het Q-label behouden blijft. Zo bent u als bezoeker gegarandeerd van een veilig, kwalitatief Prof Criterium in het hartje van Maarheeze. Maar natuurlijk kenmerkt de Mijl van Mares zich ook als een gezellig evenement. Mis het niet op zaterdag 3 augustus!