NL Kampioenschap Fietsfrotten tijdens Kermis Budel Schoot

BUDEL-SCHOOT – Komend weekend is het weer Schoot Kermis en dat is de enige plek in Nederland waar het gehouden wordt: het NL kampioenschap Fietsfrotten! Na een gigantisch succesvolle eerste editie vorig jaar kon het gewoon niet anders dan dat er een vervolg zou komen op de zondagmiddag van Schoot Kermis. 

Dit jaar belooft er een minstens zo succesvol kampioenschap plaats te gaan vinden, en daarvoor zoekt de organisatie nog naar deelnemende teams! Zie jij wel een sterke man in jezelf en denk je de juiste techniek en spierkracht in bezit te hebben om een fiets zo snel mogelijk in een container te kunnen frotten? Zoek dan naar geschikte teamgenoten en meld je snel aan! Je wordt als team (bestaande uit 5 personen) opgesloten in een kooi samen met 1 fiets en 1 kliko en dient de fiets zo snel mogelijk in de container te vouwen / frotten. De secondeteller stopt zodra de deksel van de container dicht zit, met een maximum van 5 minuten per team. Het team dat de snelste tijd weet neer te zetten wint de grandioze hoofdprijs van maar liefst 100 consumptiemunten. Om het zo eerlijk mogelijk te laten verlopen zijn hulpmiddelen helaas niet toegestaan, wel wordt geadviseerd handschoenen en stevige schoenen aan te trekken en is een veiligheidsbril verplicht! De organisatie zorgt dat er voor elk team een normale kliko en fiets klaar staat, de damesteams krijgen een damesfiets en de herenteams moeten het met een herenfiets voor elkaar zien te krijgen. 

De aanmeldingsprocedure is inmiddels gestart en de eerste teams hebben zich al aangemeld. Je team aanmelden kan via de website www.schootkermis.nl. Er is een maximum van 20 teams, dus wees er snel bij want vol=vol! De kampioenschappen vinden plaats op zondagmiddag 14 juli om 14.00 uur op het Vogelsplein in Budel Schoot. De inschrijfkosten bedragen € 10,00 per team, een presentator en DJ zullen zorgen voor een sfeervolle muzikale omlijsting rondom het kermisterrein!