Reborn Hands & Feet, voor prachtige nagels op uw grote dag! 

HAMONT-ACHEL – Bruidjes die nog op zoek zijn naar een goed adresje voor een mani- en pedicure, moeten zeker eens langsgaan bij Reborn Hands & Feet in de Achelpoort te Hamont. Ellen Brusselairs is gespecialiseerd in het aanbrengen van gellak op de nagels. Bovendien worden klanten extra verwend met een verzorgende massage van handen en/of voeten. “Zo zorg ik ervoor dat je handen en voeten tiptop in orde zijn voor je grote dag!” vertelt Ellen. “Ik  bied verschillende mogelijkheden aan. Je kan bijvoorbeeld naar mijn salon aan de Achelpoort komen, maar het is ook geen probleem dat ik aan huis kom. Bovendien hanteer ik flexibele uren, waardoor ik bijvoorbeeld ’s morgenvroeg kan komen. We hebben uiteraard verschillende mogelijkheden op het gebied van kleurtjes, maar een mooie french manicure is eveneens een optie. Daarnaast kan ik de nagels versieren met kleine steentjes waardoor je echt kan schitteren op je trouwdag.” 

In het salon van Reborn Hands & Feet worden mooie juwelen van BE Jewel aangeboden. Denk aan oorbelletjes, halskettingen, ringen,… kortom alles om je trouwoutfit compleet te maken. “Ik heb een leuke collectie in mijn salon, maar er kan net zo goed een keuze gemaakt worden uit de catalogus want alles is te bestellen. En ben je nog op zoek naar een origineel cadeautje? Dan is een juweeltje of een cadeaubon misschien wel een leuk idee!”

Binnenkort start Ellen met een gloednieuwe opleiding. “Ik wil namelijk ook polygel nagels aanbieden aan mijn klanten. Dit zit eigenlijk tussen acryl- en gelnagels in, maar het is een natuurlijk product wat op zijn beurt weer gezonder is voor de nagels!” 

Dus, komt er binnenkort een bruiloft aan of wil je je klaarstomen voor de zomer? Maak dan een afspraak bij Reborn Hands & Feet via tel. 0032 468301869. Het salon is gelegen aan de Achelpoort 20 in Hamont. Meer info? Kijk op www.rebornhandsfeet.be