Bonanza & Friends Event van Riks de Jong Travel XL groot succes 

BUDEL – Op donderdag 20 juni werden diverse zakenrelaties en klanten ontvangen in Restaurant De Coockpit voor een gezellig event, georganiseerd door reisexpert Riks de Jong uit Budel. Op deze manier kon Riks zijn relaties en klanten op een ontspannen en plezierige manier informeren over de nieuwigheden binnen zijn sector en meteen een mooi aanbod aan reizen presenteren. 

Vanaf 16 uur stroomde Restaurant De Coockpit vol met zakenrelaties van Riks. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de aanwezigen enkele presentaties volgen van diverse partners van Riks over de nieuwigheden binnen de sector. De aftrap werd gegeven door Riks zelf, want hij presenteerde het nieuwe bookingssyteem van Bonanza-Software, Bonanza4All. Dit software programma is geschikt, niet enkel voor grote spelers uit de reiswereld, maar ook voor onder andere kleinere agentschappen en B&B’s. Het softwareprogramma verbindt als het ware diverse aanbieders, groot en klein, waardoor er nog gemakkelijker en efficiënter gewerkt kan worden. Niet enkel interessant voor de klant want het Bonanza4All programma is erg gebruiksvriendelijk, maar ook voor de verschillende reisbureau-partijen want zij worden onderling met elkaar verbonden wat natuurlijk heel wat voordelen met zich meebrengt.

Bij aankomst werd iedereen verrast met een aanblik op de enorme Canadeese camper van Fly to the West , waarin je rond kon lopen, en Diana alle ins en outs wist te vertellen, met mooie aanbiedingen voor 2019 en 2020.

De volgende presentatie was in handen van Fieneke van Holiday Extras. Zij vertelde over de verschillende mogelijkheden die reisbureaus aan kunnen bieden aan klanten om zo hun reiservaring nog prettiger te maken. Dit is namelijk de uitgelezen partner als het gaat over luchthaven-hotels en -parkeerplaatsen, maar dit bedrijf biedt nog zoveel meer zoals airportlounges en overtochten, met als doel je vakantie nog aangenamer en vlotter te laten verlopen. 

Riks de Jong Travel XL@home is al enkele jaren een sterke partner van SteRoMa MED Reizen/ dialysetukije.nl. Zij bieden complete vakanties aan in Turkije, speciaal voor dialyse patiënten. Denk aan een appartement waar alle medische benodigdheden aanwezig zijn, nauwe contacten met het medische team van het Turkse Baskent en Nederlandstalige vertegenwoordigers ter plaatse. Dankzij SteRoMa MED Reizen kan u, ondanks uw medische toestand, toch zorgeloos genieten van een weldoende vakantie. Via een informatief filmpje werden de aanwezigen geïnformeerd over de mogelijkheden van SteRoMa. 

Daarna was het woord aan Anna, zij biedt via haar eigen reisorganisatie reizen aan naar o.a. de Poolse stad Krakau. Niet enkel is dit een bruisende stad, met heel wat culturele bezienswaardigheden zoals de zoutmijnen, ook biedt Krakau meteen een duik in de geschiedenis van Wereldoorlog II. Een van de excursies die georganiseerd worden tijdens uw verblijf gaat naar het concentratiekamp Auschwitz. En het is mede dankzij de Nederlandstalige gidsen die via krakaureizen.nl worden ingezet dat de geschiedenis en impact van deze plek nog meer indruk maken. 

De volgende presentatie werd gegeven door Karl Weber van Makutsi Safari Springs. Hij was speciaal overgevlogen vanuit Zuid Afrika om er tijdens dit event zijn safaripark te promoten. En de bezoekers waren er duidelijk van onder de indruk. De accommodatie, de safari uitstappen, de dieren die zich vrij kunnen begeven in dit park,… Makutsi biedt een levenservaring aan die spreekt tot de verbeelding. Afgesloten weer er door Pieter-Jan en Niek van M€goPay.nl . Dit geintegreerd betalingssyteem staat momenteel nog in de startblokken maar er werd toch al een tipje van de sluier opgelicht. Dankzij dit systeem wordt reizen boeken op elk moment voor iedereen betaalbaar. Hoe dit precies in zijn werk gaat wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. En dit wordt dan ook ingebouwd in het Bonanza systeem. 

Riks de Jong kijkt terug op een erg succesvol event. “Zowel mijn partners als klanten hebben genoten tijdens deze activiteit. Niet enkel hebben ze veel informatie kunnen inwinnen, ook lieten ze zich inspireren voor hun volgende vakanties. Zeker voor herhaling vatbaar!” Aldus Riks zelf. De avond werd afgesloten met een act van tonprater Boy Jansen, die met zijn typetje als stewardess Truus van Boven het publiek aan het lachen kreeg. Ook werd er een geheel verzorgde studiereis weggegeven naar Turkije. Die werd gewonnen door Laura. 

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door diverse partners van Riks de Jong. Voor meer informatie, kijk op 

www.holidayextras.nl 

www.steroma.nl 

www.krakaureizen.nl 

www.makutsi.com 

dialyseturkije.nl

travelxl.nl

flytothewest.nl

anextour.de

Foto Hammie