Budelse Dorpsfeesten heeft voor iedereen iets te bieden 

BUDEL – De stichting Amazing Cranendonck Events Muziek kan terugkijken op een geslaagde editie van de Budelse Dorpsfeesten. Muziekliefhebbers en liefhebbers van gezelligheid wisten de weg naar de Markt in Budel goed te vinden. Drie dagen lang passeerde een scala aan muzikale genres de revue in het dorpshart.

Op het grote podium werd vrijdag afgetrapt met de The Night of the coverbands, speciaal voor de liefhebbers van rock en blues.

Ameezing Budel wist zaterdagavond heel wat kelen in beweging te krijgen. Met vijftig liedjes, variërend van Hollandse meezingers en klassiekers tot moderne hits was er voor ieder wel wat wils. Met het huldigen van de (beker)kampioenen van SV Budel, waaronder de spelers van het G-team en het meisjesvoetbalteam onder dertien, barstte er alvast een ‘oranje’ feestje los in het Budelse dorpshart.

Op zondag lieten het jeugdorkest, het harmonieorkest en de slagwerkers van harmonie Eendracht Maakt Macht (EMM) van zich horen. Verder was er een optreden van De Toetermegjes uit Budel-Schoot.

Foto Jos Meusen