De Schut van Buul

BUDEL – Zaterdag 29 juni heeft de Schut van Buul deelgenomen aan de wedstrijd voor de Leike Nouwen Beker. Dit is een onderling wedstrijden tussen de schutterijen van Altweerterheide, Boshoven, Budel, Laar en het stadsgilde van Weert en is voor de schut een laatste testmeter voor het OLS van 7 juli in Sevenum. Het 1e zestal moest kavelen met Boshoven om de beker te winnen en wisten uiteindelijk ook de beker binnen te halen,  het 3-tal wist een mooie 2e plaats te behalen. Door de winst van het 1e zestal mag Budel volgend jaar deze wedstrijd organiseren. De datum kunt u al in de agenda zetten als u geïnteresseerd om dit te komen aanschouwen. Het zal plaatsvinden op zaterdag 27 juni 2020 bij de Schutshoeve aan de Laarstraat, en het zal starten rond de klok van 17.30 uur. 

Komende zondag 7 juli staat het OLS op het programma en natuurlijk kunnen zij supporters goed gebruiken. Graag zien wij u in Sevenum met grote getalen aanwezig om de Schut van Buul aan te moedigen. Voor het programma van die dag kan u contact opnemen met de Schut van Buul via info@schutvanbuul.nl