Open stadswandeling Weert 

WEERT – Op zondag 14 juli wordt er een open stadswandeling georganiseerd doorheen Weert. Het thema van deze open stadswandeling is:  “Architectuur en beeldende kunst van de stad Weert”. De St. Martinuskerk uit de 15e eeuw is natuurlijk het architectonische hoogtepunt, maar het centrum heeft uiteraard zelf ook een rijke bouwgeschiedenis. We zullen tijdens deze wandeling ook aandacht besteden aan  een aantal  aanwezige beelden in het centrum. Naast het verleden komt ook het heden volop aan bod. Weert is immers een bruisende stad, die aan haar toekomst werkt! Nieuwsgierig? Loop dan eens met onze stadsgids mee. De kosten bedragen € 3,– p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis). De wandeling duurt ca. 1,5 à 2 uur. Vertrekpunt: om 14.00 uur op de Markt bij de ingang van de Sint Martinuskerk te Weert. Het is uiteraard ook mogelijk om op een voor u geschikte datum en tijd een stadswandeling te boeken. Ook een culinaire stadswandeling behoort tot de mogelijkheden. Zie onze website www.stadsgidsenweert.nl