Pro6 zwerfvuilprikactie in Soerendonk

SOERENDONK – Afgelopen 8 juni heeft de 19e zwerfvuilprikactie plaatsgevonden in Budel-Dorplein. Een hele aanhanger vol met zwerfafval, verzameld gedurende 1,5 uur rapen geeft te denken! Pro6 nodigt je graag uit voor de 20e zwerfvuilprikactie op zaterdag  13 juli. Deze keer is Soerendonk aan de beurt en we verzamelen om 11.00 uur op het Jan Maasplein. We vertrekken vanaf  het plein in  tweetallen om het omliggend gebied zwerfafvalvrij te maken. Voor grijpstokken, handschoenen, afvalzakken en fluorescerende hesjes wordt gezorgd. De prikactie duurt tot ongeveer 12.30 uur. De prikactie van Pro6 wordt ondersteund door Esther Fransen van “Beter Budel.” Je kunt je vooraf aanmelden door een email te sturen naar info@pro6cranendonck.nl. In verband met vakantie vindt de zwerfvuilprikactie in augustus niet plaats.