Spetterende seizoensafsluiting De Klimroos 

BUDEL – Tijdens de seizoensafsluiting van De Klimroos konden de aanwezige leden genieten van een heerlijke barbecue, een drankje en voor de nodige verkoeling waren er zwem- en voetbadjes aanwezig. Ook was er de mogelijkheid om de spannende WK-wedstrijd Nederland-Italië te zien op een groot televisiescherm. Iedereen was natuurlijk in juichstemming na de winst van onze Leeuwinnen. Er was ruimschoots de gelegenheid voor de deelnemers om in een brandweerauto mee te rijden, een behendigheidsspel met de brandspuit te doen en allerlei vragen te stellen aan de brandweervrouw en -mannen. Het bestuur van  Stichting De Klimroos wil alle vrijwilligers en met name de vrijwillige brandweer van de gemeente Budel bedanken voor het mogelijk maken van deze gezellige middag. Zonder hen was dit niet mogelijk. Zaterdag 24 augustus starten de zwemactiviteiten  weer en vanaf maandag 19 augustus beginnen de andere activiteiten. Het maandelijks kienen, op de 1ste vrijdag van de maand, en kaarten, op de 3de vrijdag van de maand, gaan gewoon door gedurende de vakantieperiode.  Meer foto’s en informatie kunt u vinden op www.klimroosbudel.nl Wie graag vrijwilliger wordt bij De Klimroos kan zich aanmelden via deklimroos-budel@hotmail.com.