’t Huys Vastgoed: voor een snelle verkoop aan een goede prijs! 

HAMONT-ACHEL – Wie op zoek is naar een makelaar die correct werk levert, die u van A tot Z  begeleidt bij de koop of verkoop van een woning en die altijd goed bereikbaar is, dan bent u bij Erik Schultink van ’t Huys Vastgoed aan het juiste adres. “Ik draag een eerlijke en vooral transparante relatie met mijn klanten hoog in het vaandel,” vertelt Erik. “Ik maak het complete dossier in orde, uiteraard conform de regels, maar daarnaast lever ik nog tal van extra inspanningen om onze afgesproken doelen te bereiken. 

Iedereen die op zoek is naar een woning, appartement of grond kan beroep doen op ’t Huys Vastgoed. “Zowel voor (ver)kopers als voor (ver)huurders sta ik paraat. En dat mag letterlijk genomen worden want, uitzonderingen daargelaten, sta ik 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor mijn klanten.” Uit ervaring in de wereld van de makelaardij weet Erik als geen ander dat eerlijkheid het langst duurt. “Ik ben nu ruim een jaar actief als zelfstandig makelaar en heb meteen het geluk gehad  een flink marktaandeel te kunnen pakken. Mijn klanten weten dat ik op het gebied van prijs/kwaliteit scherp zit. Dit vertaalt zich ook in het groeiende netwerk dat ik op korte termijn heb opgebouwd.” Je kan er inderdaad niet meer langs kijken: ’t Huys Vastgoed is flink aanwezig in het straatbeeld. “Dankzij mijn Nederlandse roots en mijn jarenlange ervaring als inwoner van het Belgische Neerpelt en momenteel  Achel, ben ik goed op de hoogte van alles wat er speelt in de grensstreek. Ik kan perfect inspringen op de overspannen markt in Nederland en tegelijkertijd kan ik iedereen in de grensstreek adviseren over de mogelijkheden en helpen bij bijvoorbeeld het papierwerk.” En om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Erik zijn zaak sinds kort versterkt met een nieuwe medewerkster. Laura Jaroszewski heeft haar studies vastgoed reeds afgerond en is momenteel nog een vervolgopleiding aan het volgen. Ze heeft altijd op de Grote Heide gewoond en kent het reilen en het zeilen in de omgeving. 

Niet enkel de correcte service van Erik trekt klanten aan, hij heeft nog meer troeven achter de hand. “Klanten zijn bij mij verzekerd van een actieve werking. Ik ben zowel in print- als op sociale media erg actief en ik heb connecties met een professionele fotograaf die iedere woning volledig tot zijn recht laat komen.” En ook op maatschappelijk vlak draagt Erik zijn steentje bij. “Bij iedere verkoop stort ik €50 naar Pleegzorg Limburg. Ik heb zelf een pleegzoon en weet dus als geen ander dat deze organisatie elke financiële bijdragen goed kan gebruiken! Mijn motto luidt niet voor niets: iedereen verdient een ’t Huys!” 

’t Huys Vastgoed is 24 uur per dag, 7 dagen op 7 bereikbaar via tel. 0032 477812986. Er wordt enkel gewerkt op afspraak, ook buiten de reguliere kantooruren of op locatie. Kijk zeker eens op www.thuysvastgoed.be of volg ’t Huys Vastgoed op Facebook en Instagram. ’t Huys Vastgoed is te vinden aan de Haag 122 in Achel.