28ste Vaheja-fietstochten 2019

ST-HUIBRECHTS-LILLE – Bij een ideaal fietsweer gingen vorig weekend ruim 820 fietsers van start om hun tochtje van 35, 60 of 120 km aan te vatten. De deelnemers waren vol lof over de prachtige routes en de manier waarop ze bewegwijzerd waren. Nieuw dit jaar waren de retrofietsers, die nog niet massaal aanwezig waren. Maar het 10-tal dat er wél was kregen heel wat bekijks. Uit deze deelnemers werd de origineelste gekozen om van Foto Witters uit Pelt een heuse fotoshoot te krijgen. Op beide dagen was de ruime tombola, de traditionele afsluiter. De waardebonnen, etentjes, zweefvluchten en de fiets vonden een nieuwe eigenaar. De organisatoren van WTC Allemaal op de fiets zijn dan ook tevreden dat de deelnemers genoten hebben van de tochten en hopen iedereen terug te zien op de volgende tochten op 4 en 5 juli 2020.