Bridgecursus voor beginners

WEERT – Bridge is een uitstekend tijdvermaak en zorgt voor veel sociaal contact. Bijna elke avond en ook al op verschillende ochtenden en middagen wordt er bridge gespeeld in Weert. Hierbij mogen ook paren uit andere gemeenten deelnemen. Zoals dat al gebeurt bij de Rookvrije Bridge Club à la Carte, welke op dinsdagavond speelt in het Groenewoud Kesselstraat 28 6004 TX in Weert. Jong en oud zijn welkom en daarom kunt u het  bridgen dit jaar bij hen leren in 10 lessen van 2 uur. In de loop van het jaar kunt u dan meespelen aan de bridgetafel op onze club en genieten van dit spel. Bestuurslid Dick van den Nouland gaat een bridgecursus voor beginners geven, waarvoor u zich per omgaande kunt aanmelden bij de secretaris van de vereniging: Pien Hoogeveen (e-mail: pien.hoogeveen@skynet.be of telefonisch 0032 11666550. De cursus wordt gegeven op donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in de kantine van de Tennis Club van Horne Bregterweg 4 te Weert gedurende 10 weken. De start is op 12 september 2019. De cursus kost € 35,- inclusief lesmateriaal. U hoeft niet per se  met een vaste partner te komen. Op de lesmiddagen wordt de geleerde stof ook meteen in de praktijk gebracht. Voor informatie over de cursus kun je contact opnemen met Pien.