Fietstweedaagse  Achel

ACHEL – Op zaterdag 20 en zondag 21 juli  wordt er vanuit het centrum van Achel voor de 5e maal de  fiets- tweedaagse  Hamont-Achel georganiseerd. Met deze tweedaagse wordt er gefietst door de mooie omgeving van noord Limburg en de Nederlandse Kempen.

W.T.C. Kranig vooruit Hamont-Achel organiseert voor de 5e maal de Achelse Fietstweedaagse. Net als de vorige twee jaar wordt er weer gestart en gefinisht aan de achterzijde van het Michielshof. Net als de twee jaar hiervoor is er een korter fietsroute van 25 km wat leuk is voor een gezin met kinderen. Alle routes zijn weer helemaal anders als de vorige fietstweedaagse en ook op zaterdag en zondag anders.

Het vertrek is in het centrum van  Achel vanuit gemeenschapscentrum Michielshof  aan het Michielsplein nr 3 en dan aan de achterzijde. De  mooie fietsroutes zijn weer uitgezet door het grensgebied. Het ene moment fiets je door de bossen en weides van België en dan door die van Nederland. Er kan elke dag gekozen worden tussen een route van 25, 40 of 60 km. Voor alle drie de de routes is er in de route een rustplaats waar je kunt genieten van een drankje. Alle routes zijn netjes uitgezet met pijlen over verkeersluwe en goed te fietsen wegen en fietspaden.

Je kan er per dag aan mee doen of beide dagen. Dagelijks krijg je bij de start een  attentie. Wie beide dagen deel neemt doet mee aan de gratis tombola met mooie prijzen en als hoofdprijs een fiets. Je moet dan wel bij de trekking  op zondag om 18.00 uur in het Michielshof  aanwezig zijn.  Zoals  al is  aangegeven is het begin en eindpunt aan de achterzijde van het Michielshof in het centrum van Achel. Op zaterdag kan gestart worden tussen 9.00 uur en 16.00 uur en op zondag tussen 9.00 en 15.00 uur. Dit dagelijks voor volwassenen maar 4,-  euro en kinderen tot 12 jaar maar 2 euro en dit is inclusief een consumptie op het eindpunt. Voor Info webside: www.wtckranigvooruit.be  of mail club@wtckranigvooruit.be