Fotowedstrijd Bibliotheek: Stem op je favoriete foto

BUDEL – Onlangs heeft Bibliotheek de Kempen een fotowedstrijd uitgeschreven waarbij er gezocht werd naar foto’s om te verwerken in het interieur van de nieuwe bibliotheek in de Borgh. De Bibliotheek is verheugd dat zij ruim 100 foto’s hebben ontvangen! Om deze selectie wat in te krimpen zijn er voor zowel de afdeling volwassenen als voor de jeugdafdeling een aantal foto’s geselecteerd. Deze geselecteerde foto’s maken nog kans om de fotowedstrijd te winnen en zo levensgroot in de nieuwe bibliotheek van Budel afgebeeld te worden. Vanaf woensdag 10 juli t/m woensdag 21 augustus zijn de gekozen foto’s te zien in de Bibliotheek Budel. Hier kunnen bezoekers en andere geïnteresseerden stemmen op de foto’s. De uiteindelijke winnaars worden dan ook gekozen aan de hand van deze stemming. Graag tot ziens in de bibliotheek!