Kermis Maarheeze 2019

MAARHEEZE – Van zaterdag 20 t/m dinsdag 23 juli wordt de Stationsstraat in Maarheeze weer omgetoverd tot een heus kermisterrein. Aanwezig zijn de American Trip, Vulcano Power, autoscooters, mini-cars, draaimolen, grijpkranen, pusher, vuilnisbakkenspel, schiettent, lijntrek–bussensportspel en een oliebollen- en suikerspinnen-snoepkraam. Ook voor drankjes en muziek wordt gezorgd. Er worden diverse activiteiten georganiseerd met medewerking van jongerencentrum Harlekijn, de horeca en de kermisexploitanten. Wethouder Frits van der Wiel opent op zaterdag om 19.00 uur de kermis bij de autoscooters met ondersteuning van het gilde St. Joris-St. Barbara. De Stationsstraat is vanwege de opbouw van de kermisattracties vanaf woensdag 17 juli gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid. Wij proberen mogelijke overlast zoveel mogelijk te beperken en danken u voor uw begrip en medewerking. Op dinsdag 23 juli 2019 worden vanaf 7.30 uur in de Stationsstraat de groene afvalcontainers geledigd. Woont u aan het kermisterrein? Plaats uw groene afvalcontainer dan nabij de wegafzetting(en) in plaats van voor uw eigen woning. Ook verzoeken wij u om te zorgen voor de herkenbaarheid van uw eigen container.