Smakelijk eten bij de Dag van de Landbouw

ACHEL – Op uitnodiging van de Landelijke Gilde verzorgt de oudervereniging van Achel- Dorp de catering tijdens de Dag van de Landbouw op zondag 22 september 2019. De inkomsten komen ten goede van de school en de kinderen. Iedereen wordt die dag uitgenodigd om bij boer Boonen van kaasmakerij Catharinadal op de Buitenheide te komen genieten van verschillende lekkernijen. Deze dag staan er talrijke leuke activiteiten op de agenda verzorgd door de Landelijke Gilde en partners. Zoals randanimatie met o.a. een rondleiding op de boerderij, een kubb- tornooi, een tractorbehendigheidscompetitie, een zonnebloemwedstrijd, een optreden van de drumband en de fanfare. Gedurende de dag zal er volop ijs, koffie, vlaai en drank zijn en mogen wij verschillende heerlijke, warme gerechten voor u klaar maken waar ook uw kinderen van zullen genieten!

Om ons goed hierop voor te bereiden, vragen wij u zich van tevoren in te schrijven maar u mag uiteraard ook komen eten zonder inschrijving. U kan een inschrijfstrook bekomen bij Ine Schuurmans, Bleekstraat 4 te Achel of mail naar dagvandelandbouw@deachellier.be.