Bejaardenhuis op bezoek Bij Bartje

BUDEL – Opa’s en oma’s van Zorgcentrum Mariënburght komen op de koffie Bij Bartje

Op dinsdagmorgen 9 juli stopten er maar liefst 4 auto’s Bij Bartje! Niet om een kindje te brengen maar om opa’s en oma’s te brengen! Ze kwamen samen met de kindjes koffie drinken en thee ‘leuten’. Tijdens het bijkletsen werd er ook nog een cadeau overhandigd. Helemaal zelf gemaakt door alle opa’s en oma’s omdat Bij Bartje 10 jaar bestaat! We zijn dan ook erg trots op deze unieke samenwerking tussen jong & oud. Een leeftijdsverschil van soms zelfs meer dan 90 jaar!

En als je dan toch Bij Bartje bent, waar zoveel te doen en te zien is, dan wil je niet meteen naar huis toe! Nee, dan wil je nog samen met de kindjes spelen, knuffelen en de dieren voeren! Heerlijk om het ‘kleine spul’ zo trots te zien rondhuppelen om alle aardbeien, tomaatjes, courgettes en rode besjes te laten zien aan de opa’s en oma’s. En geweldig om te zien dat de opa’s en oma’s zichtbaar genoten. Hoe klein de activiteit ook is, het geluk was aan beide kanten ongelofelijk groot!