Kom naar de kermis in Valkenswaard!

VALKENSWAARD – Traditiegetrouw vindt vanaf 19 juli de zomerkermis van Valkenswaard plaats, een mooie grote en vooral gezellige kermis in hartje centrum. Met vele topattracties is er voor elke leeftijd vermaak en ook aan de inwendige mens wordt natuurlijk  gedacht.

De officiële opening van de kermis vindt vrijdagavond om 19.00 uur plaats met de nodige ludieke plichtplegingen. Voor degenen die van spanning en snelheid houden zijn er de spectaculaire Skyglider en Booster en voor de kleintjes en gezinnen zijn er onder andere een Flying Jumbo, een trampoline en Mini Cars. Voor de zoetekauwen onder ons zijn er een Churro’s- en poffertjeskraam te vinden en de traditionele popcorn en suikerspin, maar ook een viskraam voor gebakken vis en kibbeling ontbreekt natuurlijk niet. Voor de dorstige mens zijn er rondom de kermis, op de markt en op de Statie vele leuke terrassen om een drankje te nuttigen. Van zaterdag t/m woensdag is er ook een gezellig randprogramma, zoals op maandag de Hollandse middag met diverse optredens, op dinsdag roze dinsdag en op woensdag Kids-and-Mothersday. Wil je graag met korting naar de kermis, ga dan naar www.valkenswaardkermis.nl en print de kortingsbonnen voor diverse attracties uit. In de buurt van de kermis zijn veel parkeermogelijkheden, maar hou er rekening mee dat de doorgaande weg over de markt in Valkenswaard, de N69, tijdens de kermis afgesloten is voor gemotoriseerd verkeer. In verband met de kermis wordt de weekmarkt van 18 en 25 juli verplaatst naar het Carillonplein. Tot ziens en veel plezier.