Vrijwilligerscentrale Cranendonck; spreekuur tijdens de zomervakantie

CRANENDONCK – De vakanties komen eraan en dat is een mooie periode om eens na te denken hoe je jouw tweede helft van dit jaar wil invullen met leuke activiteiten. Ook al eens aan vrijwilligerswerk gedacht? Deze maand plaatsen we niet 3 vacatures per week, nee, we plaatsen iedere dag een vacature op onze facebookpagina ‘Vrijwilligerswerk in Cranendonck’. Zo zie je de verscheidenheid aan vrijwilligerswerk en de verschillende mogelijkheden. Iedereen heeft een talent en iedereen kan dat inzetten in vrijwilligerswerk. Zie het als een nieuwe hobby! Wil je meer weten? De Vrijwilligerscentrale Cranendonck heeft ook in de vakantie spreekuur op maandag en donderdag van 13.30u tot 15.30u op de  Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 6021 CK Budel. De Vrijwilligerscentrale Cranendonck wenst alle vrijwilligers die deze zomerperiode “gewoon” doorgaan met hun goede werk heel veel plezier en succes! Verder wensen wij alle vrijwilligers die nu met vakantie zijn of gaan een heerlijke welverdiende vakantie toe. Rust goed uit en kom met nieuwe energie terug!