20 jaar Rock Inc. Entertainment

WEERT – Rock Inc. Entertainment bestaat dit jaar 20 jaar en dat gaan ze vieren met een festival. Het Rock Inc. Festival wordt gehouden op 23 november 2019 in De Bosuil in Weert. De line-up zal bestaan uit bands die door Rock Inc. wordt gedistribueerd of die op een van hun labels een albumproductie hebben opgenomen in de Rock Inc. Recording studios.

Het programma bestaat uit binnenlandse en buitenlandse acts en er zal ook een CD/LP markt zijn. Daarnaast hebben de labels waar Rock Inc. Distributie de distributie voor verzorgd ook diverse albums beschikbaar gesteld die tijdens het festival onder het publiek worden uitgedeeld. 

De line-up ziet er als volgt uit:

Mental Shift (Alternative)

Steven (Singer Songwriter)

Emerald (Metal)

Eddy (Experimental)

Battersea (Alternative)

GG Joanne (Singer Song)

Vanderlinde (Americana)

Millennium Trilogy Project (Progresive Rock)

Vlad in Tears (Heavy Metal)