33e Poppen en teddyberen festival in Brugge

BRUGGE – In augustus vindt in één van de mooiste steden van België een exclusieve internationale vierdaags poppen en teddyberenfestival plaats. Dit jaarlijks terugkomend festival wordt gehouden in het Belfort op de Markt en bestaat uit twee beurzen als volgt ingedeeld: donderdag 22 en vrijdag 23 augustus gaan we onze bezoekers verrassen met een exclusieve poppenbeurs waar zowel antieke, oude en hedendaagse poppen waaronder ook Reborn babypoppen en handgemaakte poppen worden verkocht. Vanzelfsprekend zijn er ook diverse stands waar materialen te koop zijn voor de hobbyist. Zaterdag 24 en zondag 25 augustus maken de poppen plaats voor een internationale teddyberenbeurs waar bezoekers worden verrast en vertederd! Bekende teddyberen kunstenaars afkomstig uit Europa en ver daarbuiten presenteren zowel klassieke als fantasierijke handgemaakte teddyberen en andere pluche dieren. Maak je zelf graag teddyberen of lijkt het je leuk om dat te gaan doen; er zijn diverse stands die de benodigde materialen te koop aanbieden.

TIP! Het poppen en teddyberenfestival valt samen met HAFA Brugge. Dit indrukwekkende muziek festival is een mooie gelegenheid voor de bezoekers om, na een bezoek aan de beurs, op één van de vele terrasjes op de Grote Markt te genieten van de sprookjesachtig omgeving en de prachtige muziek waaraan zo’n 300 muzikanten en orkesten meewerken.

Locatie poppen en teddyberenfestival: Belfort, Markt 7, 8000 Brugge België                                                         Openingstijden: Donderdag 22 augustus van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag 23 augustus van 10.00 tot 16.00 uur, zaterdag 24 augustus van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 25 augustus van 11.00 tot 18.00 uur. De entreeprijs per beursdag is voor volwassenen is € 8,- en 65+ € 7,- p.p. kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding. Voor nieuwsbriefabonnees met de bon uit de nieuwsbrief is de entreeprijs € 6,- p.p. per dag en voor 2 (of meer) dagen) slechts € 10,- p.p. Online tickets met korting vind je op onze website.