Daar zitten we niet mee!

Kijk dan! Deze foto van Bospop2019! Jazeker wel! Wat was het weer top, gezellig, fantastisch.

Een festival, een reünie, een samenloop van omstandigheden, een feest van herkenning.

Gewoon Bospop zoals Bospop is en hoort te zijn: als vanouds dus.

Bospop is voor mij altijd nog een soort van uit de hand gelopen vriendenweekend, een buurtfeest met al je lievelingsburen, een klassenfuif of een ponykamp voor mensen die ontzettend van pony houden. Er lopen daar iedere keer weer zoveel bekenden en gelijkgestemden rond en werkelijk iedereen heeft er goede zin. Het maakt in feite ook niet eens zoveel uit wie er komt optreden. Bij Bospop kom je altijd vriendelijke en van het leven genietende mensen tegen.

Maar bovenal: Het is altijd ontzettend leuk en gezellig.

Waarom? Simpel zat: omdat jij erbij bent!

Toch was er deze keer nogal wat aan de hand waardoor het gemiddelde festival een flinke knauw zou krijgen. Snow Patrol die het laat afweten, Sting die op het laatste moment alsnog niet komt opdagen en dan heb ik het nog niet eens over het weer gehad dat deze keer niet zo geweldig was. Ik denk dat de organisatie heel wat heeft om over na te denken. Ze zullen het hoofd de komende tijd meerdere malen breken over het een en ander. Toch wil ik ze via deze weg namens de echte Bospop fans geruststellen, want alles wat er deze keer speelde liet de echte Bospopper volkomen koud.

Ook al zit het echt niet mee, toch zitten we daar niet mee!

Op de foto zie je overigens hoe blij mensen kunnen zijn om je te zien.