Geslaagde concertreis EMM naar Berlijn

BUDEL/BERLIJN – De leden van harmonie en slagwerkgroep EMM Budel hebben zondag 7 juli en dinsdag 9 juli twee concerten gegeven in Berlijn.  Op zondag speelden zij zomerse muziek op de Freilichtbühne an der Zitadelle in Berlijn en werd het optreden door zo’n 600 toehoorders met een staande ovatie gewaardeerd. Dinsdag 9 juli werd het concert herhaald in de Rosengarten in Pankow (Berlijn) voor zo’n 400 zeer enthousiaste toehoorders.  Tussen de optredens door genoten de leden van Berlijn en haar bijzondere geschiedenis, maar was er ook ruim tijd voor gezelligheid met een hapje en een drankje.  

Tevens nam harmonie EMM met een mooie uitvergrote foto van het concert te Tilburg op gepaste wijze afscheid van haar dirigent Hans van der Velden.  Het stokje wordt vanaf augustus overgenomen door Wout Claessens en gaat het orkest zich voorbereiden op haar 100-jarig bestaan en de Buulse Proms.

De foto’s zijn gemaakt door Jos Meusen