Ingrid Wolf gaat het St. Anna verlaten en wordt nieuwe voorzitter HMC

GELDROP – Op 1 oktober 2019 start Ingrid Wolf (St. Anna Zorgroep) als voorzitter raad van bestuur in het Haags Medisch Centrum (HMC). Ingrid Wolf is sinds 2013 lid van de raad van bestuur en de afgelopen drie jaar voorzitter van de raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep. Van 2008 tot en met 2013 was ze er werkzaam als vaatchirurg. 

Ir. Gerrit Witzel, voorzitter Raad van Toezicht St. Anna Zorggroep: “Wij zijn Ingrid bijzonder dankbaar voor de stevige positionering van de St. Anna Zorggroep in het regionale zorgnetwerk. We feliciteren HMC met deze aanwinst en wensen Ingrid veel succes in deze uitdaging.”

Ingrid Wolf blijft nog werkzaam bij de St. Anna Zorggroep tot eind september 2019. Ingrid Wolf: “Ik ben erg trots op wat de St. Anna Zorggroep de afgelopen jaren heeft bereikt, en dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Ik laat een sterk Anna achter dat klaar is voor haar volgende stap. Ik heb erg veel zin in deze prachtige nieuwe baan. En ik ga ‘ons Anna’ zeker missen!”