Kinderopvang Bij Bartje viert 10 jarig bestaan!

BUDEL – Van gastouder naar een kleinschalige Groene kinderopvang waar iedere dag een team van maar liefst 5 personeelsleden samen met Daniëlle en Eric voor de kindjes klaar staan. 

Bij een jubileum hoort natuurlijk ook een feestje en feesten, dat kunnen ze Bij Bartje! Op zaterdag 29 juni liepen de buitenspeelplekken snel vol met ouders en hun kindjes. Omdat het feest was stonden er feestelijk aangeklede tafels klaar, partytenten en parasols! Ook slingers, ballonnen én een heus ijscokarretje ontbraken er niet! Ter verkoeling was er voor de kindjes een waterglijbaan beschikbaar en waren er vernevelslangen die op volle toeren water spoten. Bij een feestje hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. En ja hoor, zoals men Bij Bartje gewend is, stond er ook nu weer een mega BBQ buffet klaar. Extra feestelijk werd het door de fotomuur waarin het ontstaan, de uitbreiding maar zeker ook de sfeer vast was gelegd. Het poppenkastverhaal dat speciaal voor Bij Bartje was geschreven (en de poppen speciaal door Ria Rosendaal zijn gehaakt) bracht de kindjes én de ouders aan het lachen. Later kwam er nog een leuk ABC voorbij en zong men Daniëlle en Eric alle lof toe. Zoals traditiegetrouw was het feestje pas tegen middernacht afgelopen. Een geweldige dag om op terug te kijken. Met veel mooie cadeaus waaronder het zelfgemaakte boek van de kindjes in het bijzonder. Met dank aan Zorgcentrum Mariënburgt, de oudercommissie, het team maar zeker ook aan Daniëlle en Eric, kijken we nu al uit naar het volgende jubileum! Een idee om dit om de 5 jaar zo te doen?

FOTO Daniëlle Rosendaal