Maak kennis met 10 verschillende sporten in Weert!

WEERT – Wil jij graag weten welke sport het beste bij jou past of heb je zin om lekker te bewegen. Doe dan mee aan Sport na School, het sportkennismakingsprogramma van Punt Welzijn.

Punt Welzijn stimuleert iedereen in Weert om het beste uit zichzelf te halen. Door in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk, werken we aan bestendige veranderingen voor nu en later. Kom ook in beweging en doe mee aan Sport na School. 

In een jaar tijd maak je kennis met 10 verschillende sporten en kom je erachter welke sport het beste bij je past. Hierdoor kun je een gerichte keuze maken die aansluit bij jouw interesse en sportkwaliteiten. Er wordt intensief samengewerkt met de Weerter sportverenigingen. Uit onderzoek blijkt dat de juiste sportkeuze en sportplezier een belangrijke bijdrage levert aan een leven lang bewegen en een gezonde leefstijl. 

We onderscheiden 2 verschillende leeftijdsgroepen tijdens de Sport na School lessen. Dit zijn groep 1 en 2 en groep 3 t/m 6 van de basisschool.   

De lessen Sport na school worden gegeven op 3 locaties in Weert; Gymzaal Markeent, Sporthal Boshoven en Sporthal Aan de Bron. 

De groepen 1 en 2 kunnen op dinsdag terecht in sporthal Aan de Bron en gymzaal Markeent. Op de donderdag kan er gesport worden in Sporthal Boshoven.  

De lessen voor de groepen 3-6 vinden plaats op maandag en donderdag in gymzaal Markeent en op donderdag in sporthal Aan de Bron.  

Alle lessen worden gegeven van half 4 tot half 5 ’s middags. In de schoolvakanties is er geen Sport na School. 

Voor de lessen wordt een bijdrage gevraagd. Aanmelden kan gedurende het hele schooljaar. Deelname aan het hele schooljaar kost 60 euro. Bij opgave voor 1 augustus 2019 geldt een korting van 5 euro. De lessen gaan vanaf 2 september 2019 van start.