Parkinsoncafé juli over de weg in het zorglandschap

VALKENSWAARD – Het Parkinson Café op vrijdag 26 juli a.s. gaat over het  thema ‘De weg vinden in het zorglandschap; de mantelzorgmakelaar vertelt’. Nederland is een land met veel en ingewikkelde regels. Het is soms een oerwoud van wet- en regelgeving, loketten en instanties, waar u als mantelzorger mee te maken kunt krijgen. Barbara Wetsteijn en Loes Ansems, beiden mantelzorgmakelaar, komen vertellen over de diverse wet- en regelgevingen en met welke instanties u te maken kunt krijgen en welke ondersteuning u hierbij kunt krijgen. Ontvangst is vanaf 13.30 uur. De bijeenkomst start om 14.00 uur en vindt plaats in het auditorium van Kempenhof, aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.parkinsoncafevalkenswaard.nl.