St. Anna TopSupport en VVV-Venlo zetten partnership voort

GELDROP – Komend seizoen zetten St. Anna TopSupport en VVV-Venlo hun samenwerking op gebied van sportmedische begeleiding voort. Sportarts Rolf Timmersmans (TopSupport, Eindhoven) zal komend seizoen wederom de sportmedische zorg voor de spelers van het eerste elftal en de jeugdopleiding op zich nemen. 

Rolf Timmermans kijkt uit naar komend seizoen: “De nauwe samenwerking met de technische staf, de betrokken fysiotherapeuten en andere begeleiders binnen de club, zijn voor mij inspirerend. Samen gaan we er alles aan doen om het team fit te houden en hen te helpen om het beste uit het team naar boven te halen. Hopelijk wordt het voor de fans een seizoen om van te genieten.”

Rolf Timmermans, werkzaam bij medisch sportgezondheidscentrum TopSupport (Eindhoven), zal in samenwerking met fysiotherapie Rinus Louwers de wedstrijdbegeleiding, de medische screenings en blessurebehandeling verzorgen.

Jarenlange expertise

De St. Anna Zorggroep is met haar medisch sportgezondheidscentrum TopSupport hét expertisecentrum voor sport- en beweegzorg in de regio Zuidoost Brabant. Het verzorgt al jarenlang de (sport)medische begeleiding van Olympische talenten in de regio Zuid (Centrum voor TopSport en Onderwijs Zuid) en allerlei andere topsportorganisaties zoals de KNZB, KNHB, KNHS en de KNVB. Ook is St. Anna Topsupport al jarenlang medisch partner van PSV. Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters en biedt een volledig pakket van sportmedische zorg: snel en met hoge kwaliteit.

Clubarts

Rolf Timmermans, sportarts bij TopSupport, vervult komend seizoen wederom de rol als de clubarts van VVV-Venlo. Rolf werkt sinds 2011 bij TopSupport en is jarenlang betrokken geweest bij de medische staf van voetbalclub PSV. Rolf is altijd fanatiek voetballer geweest en heeft in de jeugd van Willem II gespeeld. Na zijn opleiding (sport)geneeskunde in Maastricht heeft hij onder andere gewerkt voor de KNVB waar hij de medische begeleiding van het Nederlands Elftal onder 19 jaar verzorgde.