Start kaartverkoop Limburg Festival 2019

WEERT – Woensdag 7 augustus gaat de 37ste editie van het Limburg Festival van start. Je kunt dan weer vijf dagen lang op een laagdrempelige manier hoogstaand theater ontdekken. Theater vol muziek, opera, dans en verhalen. Maar niet alleen het theater is verrassend, ook de locaties zijn vaak bijzondere (landschappelijke en stedelijke) plekken verspreid door heel Midden-Limburg. 

Met een aantal van 175 voorstellingen, waarvan 17 premières. op 53 locaties in 8 Midden-Limburg gemeenten (Roermond, Leudal, Maasgouw, Weert, Nederweert, Echt/Susteren en Roerdalen/Wassenberg (D) ) toveren we dit gebied om in een groot openluchttheater. Bezoekers worden uitgenodigd om het einde van de vakantieperiode samen te vieren middels diverse theatrale hartstochtelijke belevenissen. Te voet, met de fiets en zelfs varende. 

Op het programma staan o.a.: Afslag Eindhoven, George en Eran producties, Het Groote Hoofd, Les Goulus, Nanna Tieman, United Cowboys, Jelena Kostic, Margje Wittermans, Sally Dansgezelschap Maastricht, Opera Zuid en De Wenkbrauwerij. 

Start kaartverkoop

Maandag 8 juli start de kaartverkoop voor de 37e editie van het Limburg Festival. Veel voorstellingen zijn gratis te bezoeken, andere tegen zeer schappelijk prijzen. Kaarten zijn te bestellen via Theaterhotel De Oranjerie. Kijk voor het hele programma en speelschema op www.limburgfestival.nl.