Vrienden van Mariënburght organiseren Zomerfestival 

BUDEL – Op zondag 21 juli wordt de eerste editie van het Zomerfestival georganiseerd. De Vrienden van Mariënburght hebben, in samenwerking met Riks de Jong adviesburo, maar liefst 5 artiesten en een dj gestrikt, waardoor ze een mooi gevuld programma aan kunnen bieden voor alle bewoners van Mariënburght, maar natuurlijk ook hun familie en andere sympathisanten. Bovendien is de entree gratis! 

De start wordt gegeven om 13.30 uur en het programma mag er zeker wezen! Zanger en entertainer Danny Everett komt zijn 30 jarig jubileum vieren samen met de bewoners van Mariënburght. Danny staat bekend om zijn Nederlandstalig repertoire maar ook indorock en rock&roll is hem niet vreemd. Lokaal zangtalent Michelle Trautner geeft eveneens een optreden. Zij brengt heerlijke, gevoelige nummers, die het publiek zeker zullen beroeren. Jaarlijks organiseert Riks de Jong de populaire artiestenreis, waar ook zanger Ivo van den Heuvel aan meewerkt. Ivo zal op 21 juli  tijdens het Zomerfestival zijn Nederlandstalige repertoire ten gehore brengen met een vleugje Frans Bauer voor de fans! En ook Emile Baars, eveneens bekend van de artiestenreizen, brengt een bezoek aan Budel. Het wordt wel een bliksembezoekje aangezien hij om 18.00 uur weer verwacht wordt in Amsterdam voor een optreden. En over Amsterdam gesproken: zangeres Angel, een rasechte Amsterdamse, is ook van de partij. Met haar prachtige stem zal ze flink wat publiek aan het dansen krijgen. Behalve de live artiesten is er ook een live dj present om het publiek te entertainen. Niemand minder dan dj en zanger John Broers zal zorgen voor veel ambiance! Het Zomerfestival gaat bij goed weer door bij de hoofdingang van Mariënburght tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Bij slecht weer gaat het festival binnen door.