Competitie-indeling voor amateurvoetbalclubs bekend

CRANENDONCK – De KNVB heeft maandag de competitie-indelingen in het amateurvoetbal bekendgemaakt. sv Budel komt uit in de Derde klasse D (Zuid I). Die klasse bestaat uit de volgende teams: sv Budel, MMC Weert, Bladella, DBS, Gestel, Hapert, Hoogeloon, PSV, RPC, Reusel Sport, SBC, Unitas’59, Tivoli, Wilhelmina Boys.

FC Cranendonck en Maarheeze spelen in de Vierde klasse E. In die klasse verder nog de clubs  Bruheze, DESM, DOSL, Grashoek, Laar, Lierop, Neerkandia, FC Oda, ONDO, RKMSV, SJVV en SSE. Tenslotte Rood Wit’67. De fusieclub uit Budel-Dorplein Budel-Schoot speelt in de  Vijfde klasse C samen  met Altweerterheide, Crescentia, Eindse Boys, SV Heythuysen, Leveroy, MBC’13, RIOS’31, RKAVC, RKSVV, SNA, Sportclub Leeuwen, St. Joost en Walburgia.