Limburgse Lindsy (18) uit Pelt streeft naar de titel Miss Fashion 2020

PELT- Lindsy Tips uit Pelt staat een heel erg drukke zomer te wachten. De 18-jarige doet samen met 23 andere finalistes mee aan Miss Fashion 2020. Ze is heel trots dat ze nu haar droom kan nastreven en hier zal ze dan ook heel erg hard voor werken. Nooit had ze verwacht dat ze al zo ver zou geraken. Het lijkt haar superleuk om Miss Fashion 2020 te worden en dat is dan ook haar doel. Daarnaast wil ze ook graag internationaal doorbreken. Op 31 augustus is de grote finale in Antwerpen. Lindsy heeft nu een tal van opdrachten met de andere finalistes zoals catwalktraining, mediatraining, fotoshoots, danstrainingen en nog veel meer. Lindsy vindt dit superleuk en weet dat ze hier veel in zal bijleren en ook al veel geleerd heeft. Er wordt dus nog veel geoefend voor de finale want er staan een tal van dansen en defilés te wachten en uiteraard wilt ze stralen op dat prachtige podium. Willen jullie ook graag bij de finale zijn? Dat kan! Stuur Lindsy gerust een berichtje. Dat kan via lindsy.tips@gmail.com Uiteraard telt de stem van de mensen ook en daarom vraagt ze met heel veel dankbaarheid of jullie allen op haar zouden willen stemmen naar het nummer 6045 met daarin “MF(spatie)11”