Sta jij als renner met de profs op het podium? 

MAARHEEZE – Ja, je leest het goed. Dit jaar heb jij als Cranendonckse renner de kans om samen met de professionals op het podium te staan. Dit kan als je bij de eerste 3 eindigt bij de Grote Prijs van Cranendonck tijdens de Mijl van Mares op zaterdag 3 augustus. Een mooiere prijs is toch niet denkbaar? Stel je voor dat jij straks naast bijvoorbeeld Steven Kruijswijk of Mike Teunissen op het podium staat. En dat jij die foto straks aan je kinderen, vrienden of wie dan ook kunt laten zien. Maar je moet je eerst nog wel even inschrijven!

Let wel: om deel te mogen nemen aan de Grote Prijs van Cranendonck moet je geboren zijn of wonen in de gemeente Cranendonck of lid zijn van een Cranendonckse wielerclub. Daarnaast heb je geen noemenswaardige koerservaring.

Behalve deze wedstrijd hebben we ook nog de Grote Prijs van TIM. Deze wedstrijd is – in tegenstelling tot de eerste – bestemd voor de meer gevorderde renners mét koerservaring. Om mee te doen hoef je niet persé een verbintenis met Cranendonck te hebben. Beide wedstrijden zijn voor renners zonder nationale of internationale wielerlicentie en worden individueel verreden.

Prijzen
Er zijn prachtige prijzen te winnen. De top 3’s van beide categorieën zullen na afloop gehuldigd worden op het podium. Voor de Grote Prijs van Cranendonck is er ‘als slagroom op de taart’ dus bovendien de huldiging samen met de profs.  De nummers 1, 2, en 3 mogen een mooie beker in ontvangst nemen. Beide winnaars ontvangen daarnaast bovendien een prachtige wisseltrofee. Ook kunnen er middels tussensprints consumptiebonnen worden verdiend. 

Doe mee!
Wil je meedoen? Schrijf je dan in voor één van beide categorieën, rekening houdend met je niveau. Het inschrijfformulier en verdere info zijn te vinden op www.mijlvanmares.nl.

Met het voldoen van het inschrijfbedrag ben je tevens verzekerd tijdens de wedstrijden. 

Als je je vóór 27 juli inschrijft, krijg je € 2,50 korting per deelnemer. Wacht niet te lang, want er mogen per categorie slechts 75 personen deelnemen! Zien we jou op 3 augustus aan de start van De Mijl… en daarna misschien op het podium? De wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door “TIM Technical Recruitment”