De VVV is er voor U

CRANENDONCK – Zoekt u toeristische informatie? Of een leuk cadeautje uit Cranendonck? Of… een bezoek aan het smokkelmuseum? Kom naar onze winkel op de Markt in Budel. Vele soorten fiets- en wandelkaarten liggen er op voorraad. Er zijn VVV-cadeaucard (vroeger VVV-bon!), Heidehapjes (of Winterhapjes) en nog veel meer verkrijgbaar.

De winkel is op werkdagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. De vrijwilligers van de VVV willen u graag verder helpen. Voor actuele openingstijden: zie www.vvvcranendonck.nl Onlangs hebben enkele vrijwilligers een betaalde baan aanvaard. Proficiat! Dus…..kan de VVV nog enkele vrijwilligers gebruiken. Tijd over? Zin om eens wat anders te doen? Nuttig bezig zijn?

Ons enthousiast team doet nog veel meer dan alleen de winkel.

  • bijhouden van de website
  • evenementen publiceren (ook groene borden)
  • kwartaalposter evenementenkalender
  • bijzondere projecten uitvoeren (jaarlijks nieuwe)
  • beheren en presenteren objecten smokkelmuseum
  • rondleiding smokkelmuseum
  • organiseren heidehapje (samen met andere regionale VVV’s)
  • samenstellen geschenkverpakkingen
  • ondersteuning initiatieven van onze partners

Onze organisatie draait alleen op vrijwilligers. En natuurlijk staat er ook wat tegenover: geen geld, wel vriendelijkheid en sociale beleving: het vrijwilligersuitje en de nieuwjaarsbijeenkomst. Interesse: stuur een bericht naar VVVCranendonck@gmail.com. 

Zij nemen dan telefonisch contact met u op.